Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Delphin Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem pentru curatenie si purificare a aerului Delphin
Brand
DP 2002
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Delphin este conceput si fabricat in Germania si are o viata de utilizare mult mai mare decat orice aspirator de pe piata. Este ecologic, are eficienta mare si constanta cu un consum electric mic, nu are consumabile si nu are nevoie de filtre.

Realizeaza curatenia de care aveti nevoie si contribuie la sanatatea familiei dvs.

Functii principale:

- Cea mai importanta functie este cea de purificare a aerului din locuinta.
- Delphin bate si curata covoare si mochete (foloseste un electrobatator), curata mobilier tapitat si de birou, draperii si perdele, pereti acoperiti cu tapet sau lambriuri, sculpturi, tablouri, perne si saltele de pat (elimina acarienii), plapumi, curata si lustruieste pardoseli din parchet, gresie, marmura ... (asigura o curatenie completa)
- Spala gresie, faianta, marmura, covoare, mochete, tapiterie, geamuri.

Delphin nu are consumabile, depoziteaza praful si mizeria intr-un vas cu apa si datorita tehnologiei L-lamela nu foloseste nici un fel de filtre deoarece sunt acumulatoare de praf, bacterii, microbi, ciuperci de mucegai ... si face interiorul aspiratorului la fel.
In timpul functionarii nu polueaza aerul, iar coeficientul de puritate al aerului evacuat este de 99,9991% (atestat de TUV).

Eliminand sacii de praf si variatele sisteme de filtrare, Delphin distruge microbii si alergenii, protejandu-va astfel sistemul imunitar.

DELPHIN foloseste ca filtru doar apa!
Fara saci de praf, fara filtre suplimentare, fara consumabile.
Din Gura in Gura